Primăria Capitalei anunţă că Podul Mare din Cişmigiu va fi supus unor reparaţii capitale, în urma unui proiect în valoare de peste 2,2 milioane de lei fără TVA. Lucrările vor fi făcute de Trustul de Clădiri Metropolitane, iar durata acestora va fi de nouă luni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Primăria Municipiului Bucureşti a atribuit contractul pentru reabilitarea Podului Mare din Cişmigiu. Lucrările de reparaţii capitale la acest obiectiv de investiţii vor fi realizate de Trustul de Clădiri Metropolitane", se arată într-un comunicat de presă transmis, marţi, de PMB.

Durata de execuţie a lucrărilor este de 9 luni, respectiv o lună proiectarea şi 8 luni execuţia.

Conform sursei citate, în primă fază, Trustul de Clădiri Metropolitane va elabora documentaţia tehnică de proiectare, care presupune revizuirea proiectului tehnic şi a documentaţiei economice, revizuirea devizului general al investiţiei, obţinerea şi susţinerea tuturor avizelor şi acordurilor prevăzute în Certficatul de Urbanism.

Ulterior, vor începe lucrările de reparaţii capitale la pod, care să asigure stabilitatea şi siguranţa construcţiei.

Valoarea contractului pentru elaborarea documentaţiei tehnice şi execuţia lucrărilor pentru obiectivul de investiţii "Pod parcul Cişmigiu" este de 2.268.849,28 lei fără TVA.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.