Preşedintele Consiliului Judeţean Arad, Iustin Cionca, publică o imagine cu mai multe ambulanţe care stau la rând pentru a preda pacienţi la Spitalul Judeţean Arad, alături de mesajul: ”Păziţi-vă sănătatea, nu vă lăsaţi influenţaţi de cei care nu iau în serios protecţia împotriva Covid-19”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Imagine de astăzi, de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad. Păziţi-vă sănătatea, nu vă lăsaţi influenţaţi de cei care nu iau în serios protecţia împotriva Covid-19! Afecţiunile pe care le provoacă virusul pot fi foarte dureroase, chiar mortale”, a scris Iustin Cionca, pe contul să de Facebook.

Cionca a publict şi o fotografe cu ambulanţe care stau la rând pentru a preda pacienţi.

”Îmi exprim, în acelaşi timp, compasiunea profundă faţă de aparţinătorii tuturor victimelor Covid-19. Unii dintre noi nu au reuşit să depăşească şocul provocat de virus şi au pierdut lupta pentru viaţă. Înţeleg durerea nemărginită a celor pe care i-au lăsat în urma lor şi regret că nu s-a putut face mai mult pentru ei. Ştiu însă că a existat nu doar o strădanie, ci o activitate eroică a cadrelor medicale pentru fiecare pacient, pentru fiecare viaţă de om”, a mai scris Cionca într-o altă postare.

În mai multe zone din ţară au fost surprinse astfel de imagini cu ambulanţe care stau la rând pentru a preda pacienţi infectaţi cu coronavirus.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.