Preşedintele CNAS Laurenţiu - Teodor Mihai a fost eliberat din funcţie la cerere, începând cu data de 1 februarie, conform unei decizii publicate vineri în Monitorul Oficial.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"La data de 1 februarie 2018, domnul Laurenţiu - Teodor Mihai se eliberează la cerere din funcţia de membru al consiliului de administraţie şi de preşedinte al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, cu rang de secretar de stat', se arată în decizie.

De la aceeaşi dată atribuţiile sale vor fi preluate de către vicepreşedintele Răzvan Teohari Vulcănescu, până la numirea unui alt preşedinte, în condiţiile legii.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.