Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a reacţionat după ce primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, l-a acuzat că un club din Herăstrău îi plăteşte chirie şi a afirmat că nu încasează nimic nici în România, nici în Panama şi că nimic din ce a declarat edilul nu are fundament real. El susţine că primarul Sectorului 1 inventează scandaluri pentru că atât pune la dispoziţia societăţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Eu nu încasez nimic, nici aici nici în Panama. Nu am încasări ascunse, decât în mintea acestei ţaţe! Se agaţă de scandaluri pentru a-şi masca incapacitatea de a face ceva constructiv. Nimic din ceea ce afirmă, în legatură cu mine, fosta soţie şi familia mea, nu are niciun fundament real! Inventează scandaluri, pentru că atât a pus şi pune la dispoziţia societăţii”, a declarat Horia Constantinescu, pentru News.ro.
 
Primarul Sectorului 1 Clotilde Armand afirmă, într-o postare pe Facebook, că o singură terasă din Parcul Herăstrău continuă să încalce legea şi bunul simţ cu muzica dată la maxim pe timpul nopţii, nominalizând clubul Kayo, despre care susţine că ”îi plăteşte chirie şefului ANPC, secretarul de stat Horia Constantinescu, prin offshore-ul familiei din Panama”. Ea anunţă că a sesizat Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Poliţiei Române şi că va cere ANAF confiscarea tuturor veniturilor realizate pe perioada suspendării activităţii. ”Totodată, am dispus verificarea contractelor prin care aceste persoane au dobândit fraudulos spaţii în parcul Herăstrău”, subliniază primarul Sectorului 1.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.