Preşedintele Consiliului Judeţean Ilfov, Hubert Thuma, afirmă că lucrările la reţeaua de apă şi canalizare de la Bragadiru avansează extrem de încet şi a avut o discuţie în acest sens cu toţi cei implicaţi. ”Nu se lucrează prost, dar se lucrează greu”, afirmă oficialul, care anunţă că a dat antreprenorului un ultimatul să vină cu soluţii, în caz contrar putându-se ajunge la rezilierea contractului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Nu tolerez lipsa implicării. Am avut în această dimineaţă o întâlnire cu primarul din Bragadiru, cu reprezentanţii Apă Ilfov şi cu antreprenorii care lucrează în Bragadiru. Tema discuţiei: modul în care se lucrează în acest moment la reţeaua de apă şi canalizare în Bragadiru. Nu se lucrează prost, dar se lucrează greu. Foarte încet. Nu pot să tolerez aşa ceva”, a scris, luni, pe Facebook, preşedintele CJ Ilfov.

Hubert Thuma afirmă că sunt străzi pe care trebuie să se lucreze în paralel pentru două proiecte.

”De pildă, pe 14 străzi din Bragadiru trebuie introdusă reţeaua de apă-canal şi, de asemenea, trebuie începute şi lucrările de reabilitare prin Programul Naţional de Investiţii „Anghel Saligny”. Deci, trebuie să lucrăm inteligent şi, mai ales, repede”, a adăugat oficialul.

Hubert Thuma anunţă că a dat un ultimatum antreprenorului.

”Le-am dat antreprenorilor un ultimatum: în câteva zile trebuie să vină cu o soluţie, astfel încât să se rezolve toate problemele de pe şantier şi să se lucreze ca la carte. În caz contrat, ajungem la reziliere”, a mai transmis preşedintrele CJ Ilfov.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.