Guvernul a aprobat documentele necesare construirii unui spital în Sinaia, a anunţat prim-ministrul Florin Cîţu. El a precizat că unitatea medicală va include şase secţii, investiţia va fi de 121 milioane lei, din care 12,3 milioane vor fi asigurate de Primăria Sinaia, termenul de execuţie fiind de 60 de luni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„În acelaşi timp am spus că prin PNRR vom face spitale. Azi în şedinţa de Guvern am aprobat o hotărâre de Guvern prin care vom face un spital la Sinaia, prin Ministerul Dezvoltării. Astăzi am găsit şi resurse financiare şi voinţă politică pentru a le face. Planul de investiţii este  de aproape 121 milioane milioane lei, Primăria Sinaia participând cu o cofinanţare de 12,3 milioane lei. Spitalul va avea şase secţii prevăzute cu 138 de paturi. Perioada de execuţie este estimată de 60 de luni”, a declarat Florin Cîţu, la finalul şedinţei de miercuri a Guvernului. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.