Universitatea Politehnică din Bucureşti acordă din anul academic 2017-2018, în premieră, burse speciale în valoare de 500 respectiv 1000 de euro, tuturor olimpicilor care se vor în scrie la studiile de licenţă ale instituţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am luat această decizie, la nivelul conducerii Universităţii pentru că învăţământul universitar românesc trebuie clădit în primul rând pe valori şi înaltă performanţă, iar  efortul celor care se înscriu în aceste două coordonate merită fără prisosinţă răsplătit şi totodată susţinut”,  a declarat rectorul Universităţii Politehnice Bucureşti, prof univ. Mihnea Costoiu.

Astfel, olimpicii internaţionali şi naţionali, care vor decide să se înscrie la Politehnica Bucureşti vor beneficia de o bursă specială,  în valoare de 1000 euro , respective 500 de euro. 

Bursele vor fi acordate lunar, din bugetul Universităţii, dar doar pentru perioada în care actualii liceeni, viitori studenţi ai UPB, îşi vor menţine performanţele şcolare la cel mai ridicat nivel din punct de vedere al abordării olimpiadelor internaţionale şi naţionale,  a explicat Costoiu.

Înscrierile la UPB pentru studiile de licenţă 2017-2018  au loc în perioada 10 -15 iulie 2017. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.