Prefectul judeţului Timiş, Mihai Ritivoiu (PSD), a anunţat că apele care au inundat mai multe gospodării în estul judeţului Timiş au început să scadă. Totuşi, ISU Timiş a anunţat că a fost prelungită avertizarea cod roşu de inundaţii, până marţi la ora 08.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Vestea bună e că apele au început să scadă. Tragem tare pentru consolidarea digului şi izolarea zonei inundate. Pe de altă parte, codul roşu a fost prelungit până mâine dimeneata la ora 08:00, deci orice ploaie sau topire a zăpezii ar putea să complice din nou situaţia”, a anunţat pe pagina sa de Facebook, prefectul de Timiş, Mihai Ritivoiu, care s-a aflat luni în zona localităţii Răchita unde mai multe gospodării au fost inundate de apele revărsate ale râului Bega.
 
Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
Codul roşu de inundaţii a fost prelungit până marţi dimineaţă, a anunţat ISU Timiş.
 
”În perioada 27 februarie 2023, ora 12:00 – 28 februarie, ora 08:00, se prelungeşte avertizarea hidrologică‌ – Cod roşu - creşteri rapide de debite cu posibile depăşiri ale cotelor de pericol, pe râul: Bega - S.H. Făget - S.H. Balinţ”, a transmis Isu Timiş.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.