Prefectul de Timiş, Mihai Ritivoiu, a atras atenţia, luni, că în mediul şcolar din judeţ are loc o infracţiune la mai puţin de două zile. În cele 51 de zile din semestrul al patrulea al anului trecut au fost înregistrate 30 de infracţiuni precum loviri, violenţă, furturi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”O infracţiune la mai puţin de două zile în mediul şcolar din Timiş. Trimestrul al patrulea al anului trecut a avut 51 de zile de şcoală. Raportat la acestea, numărul de 30 de infracţiuni din mediul şcolar este îngrijorător de mare. Discutăm de loviri, violenţă, furturi, agresiuni sexuale. La mai puţin de două zile se întâmplă o asemenea faptă”, a scris, luni, prefectul de Timiş, Mihai Ritivoiu, pe pagina sa de Facebook. 
 
Mihai Ritivoiu a anunţat că vor fi intensificate eforturile pentru combaterea violenţei în şcoli. 
 
”Siguranţa şcolară a fost subiect de discuţie în Colegiul Prefectural de astăzi. Îngrijorător este şi bullyingul, prezent mai nou şi în mediul online. Vom intensifica eforturile pentru combaterea violenţei în şcoli. Siguranţa copiilor este una din priorităţile mele”, a mai precizat Ritivoiu.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.