Prefectului judeţului Constanţa, George Niculescu, s-a aflat sâmbătă seara în staţiunea Eforie Nord, alături de echipele de control, şi a constatat că sunt oameni care poartă mască de protecţie pentru că se află într-un loc foarte aglomerat, dar sunt şi mulţi cei care parcă nu cred în existenţa virusului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Prefectul a postat şi imagini cu aglomeraţia din staţiune.
 
 
“Sunt pe teren alături de echipele de poliţişti şi jandarmi care se află la datorie în una dintre cele mai aglomerate staţiuni de pe litoral: Eforie Nord. Aici, după cum puteţi vedea şi în imagini, sunt oameni care chiar poartă mască de protecţie, pentru că au conştientizat că se află într-un loc foarte aglomerat, unde distanţarea socială, practic, nu există. Totuşi, sunt mulţi la polul opus, oameni care, parcă, nu cred în existenţa virusului”, a postat prefectul Constanţei, pe pagina sa de Facebook. 
Aproximativ 300 de persoane din rândul echipelor de control au verificat sâmbătă măsurile de protecţie sanitară, pentru prevenirea şi limitarea infectarii cu virusul Covid-19, în principalele zone aglomerate din judeţul Constanţa.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.