Prefectul Capitalei, Toni Greblă, a cerut, miercuri, reprezentanţilor Comitetului Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă să ia măsuri şi acţiuni specifice sezonului de vară, având în vedere că în perioada următoare vremea va fi caniculară. Prefectul cere amenajarea unor puncte medicale de prim ajutor şi de adăpostire a cetăţenilor, precum şi intensificarea controalelor în locaţiile în care se produc şi se comercializează produse alimentare perisabile şi verificarea sistemelor de aer condiţionat din mijloacele de transport în comun.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Prefectul Municipiului Bucureşti, Toni Greblă, a solicitat, miercuri, 22.06.2022, membrilor Comitetului Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă (CMBSU) să pună în aplicare planurile de măsuri şi acţiuni specifice sezonului de vară, având în vedere că, în perioada următoare, vremea va fi caniculară, conform prognozelor Administraţiei Naţionale de Meteorologie, anunţă instituţia într-un comunicat. Totodată, Prefectul Capitalei a cerut amenajarea unor puncte medicale de prim ajutor şi de adăpostire a cetăţenilor, semnalizate corespunzător şi dotate cu aer condiţionat şi apă potabilă. De asemenea, prefectul vrea intensificarea controalelor în locaţiile în care se produc şi se comercializează produse alimentare perisabile şi verificarea sistemelor de aer condiţionat din mijloacele de transport în comun.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.