Un bărbat în vârstă de 33 de ani şi o tânără în vârstă de 19 ani, ambii din judeţul Prahova, sunt suspectaţi de infectare cu coronavirus, autorităţile aşteptând rezultatele analizelor. Tânăra s-a aflat în perioada 21- 24 în Italia, dar avea simptome înainte de plecarea din ţară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Avem aproximativ 200 de persoane în autoizolare voluntară la domiciliu şi 2 cazuri suspecte. Este vorba despre un bărbat de 33 ani, aflat în autoizolare care a acuzat dureri musculare, fără febră sau alte simptome şi o domnişoară de 19 ani, plecată în Italia în perioada 21-24 februarie, cu simptome dinainte de plecare”, a declarat, joi, directorul executiv al Direcţiei de Sănătate Publică Prahova, Dan Ioniţă, desemnat să comunice datele oficiale pe tema virusului.

De la ambele persoane au fost recoltate analize şi au fost trimise la Institutul ”Matei Balş” din Bucureşti.

Pacienta suspectă de infectare cu COVID-19 şi care a fost în Italia este internată la Secţia de boli infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti, aflată într-o clădire separată de sediul principal al spitalului şi destinată special bolnavilor presupus contagioşi.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.