Toate locurile de Terapie Intensivă din spitalele din Prahova destinate îngrijirii pacienţilor diagnosticaţi cu COVID-19 sunt ocupate, conform celei mai recente raportări a autorităţilor judeţene. Sâmbătă, în Prahova s-au raportat 42 de noi cazuri de infectare cu virusul SARS-CoV-2, peste o treime dintre acestea fiind la categoria de vârstă 30-39 de ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Conform datelor făcute publice sâmbătă după-amiază de Prefectura Prahova, în spitalele din judeţ sunt alocate îngrijirii bolnavilor cu COVID-19 378 de paturi, dintre care 245 de paturi sunt ocupate.
 
Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property
La Terapie Intensivă nu mai este niciun loc liber. Judeţul Prahova s-a mai aflat în situaţia de a avea toate locurile de ATI ocupate, iar în aceste condiţii bolnavii cu forme grave de COVID-19 au fost trimişi la spitale din alte judeţe. 
 
Un număr de 42 de persoane au fost diagnosticate, de vineri până sâmbătă, cu boala cauzată de noul coronavirus, 15 dintre acestea încadrându-se la categoria de vârstă 30-39 de ani.
 
De la începutul epidemiei şi până în prezent, la nivelul judeţului Prahova, 5.261 de persoane au fost confirmate ca fiind infectate cu virusul SARS-CoV-2. Dintre acestea, 180 au decedat, conform raportărilor Direcţiei de Sănătate Publică Prahova.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.