Poliţiştii au demarat, vineri, verificări, după ce o femeie a sesizat că mama sa, de 91 de ani, a suferit leziuni pe durata internării într-un centru de îngrijire din Câmpina. Femeia a stat în unitate doar două zile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 12 mai, în jurul orei 17.30, Poliţia Municipiului Câmpina a fost sesizată de către o femeie cu privire la faptul că mama sa, în vârstă de 91 ani ar fi suferit leziuni la nivelul braţelor şi picioarelor, pe durata internării într-un centru de îngrijiri medicale din municipiul Câmpina”, a transmis, vineri seară, Poliţia Judeţeană Prahova.

Sursa citată a precizat că, deplasându-se la faţa locului, echipa operativă a stabilit că cele sesizate se confirmă.

”Cercetările sunt continuate pentru stabilirea situaţiei de fapt, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a mai precizat sursa citată.

Surse judiciare au declarat pentru News.ro că femeia fusese internată într-un azil privat din municipiul Câmpina, în ziua de 8 mai, iar la scurt timp de la internare cadrele centrului au contactat-o pe fiica femeii spunându-i că nu pot relaţiona cu aceasta şi că refuză mâncarea.

În condiţiile în care bătrâna suferă de demenţă, fiica a mers la centru în ziua de 10 mai, a luat-o acasă şi a constatat are vânătăi pe mâini şi pe picioare.

Deocamdată, nu se cunoaşte motivul vânătăilor, în cauză fiind făcute verificări.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.