Camera Deputaţilor găzduieşte sâmbătă cea de-a VIII–a ediţie a evenimentului „Porţi deschise pentru copii”. Copiii vor putea vizita mai multe săli din Palatul Parlamentului, inclusiv sala de plen şi cabinetul preşedintelui Camerei Deputaţilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui anunţ al Camerei Deputaţilor, în circuitul de vizitare sunt incluse mai multe săli reprezentative atât pentru activitatea Camerei Deputaţilor, cât şi pentru specificul arhitectonic al clădirii Palatului Parlamentului: “I.C. Brătianu”, „Al.I.Cuza”, „Nicolae Iorga”, „Nicolae Bălcescu”, Galeria de onoare,  dar şi alte câteva spaţii care nu fac parte din circuitul obişnuit de vizitare. Printre acestea se numără sala de plen, cabinetul preşedintelui Camerei Deputaţilor şi sălile „Spiru Haret” şi „I.G. Duca”.

De la prima ediţie desfăşurată în 2007, „Porţi deschise pentru copii” a adus la Palatul Parlamentului aproape 25.000 de copii şi s-a impus ca o tradiţie prin care Camera Deputaţilor celebrează Ziua Internaţională a Copilului, se arată în comunicat.

Accesul grupurilor se va face prin intrarea C1 (dinspre Piaţa Constituţiei), evenimentul fiind organizat între orele 10.00 şi 15.00.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.