Poliţiştii rutieri au dat 64 de amenzi şi au reţinut 17 permise de conducere în urma controalelor desfăşurate în Bucureşti, în noaptea de vineri spre sâmbătă. De asemenea, au constatat 7 infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere, inclusiv pentru participare la curse neautorizate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În noaptea de 22/23 Septembrie a.c., poliţiştii Brigăzii Rutiere au desfăşurat activităţi de control în mai multe zone de interes operativ aflate în raza de competenţă în scopul prevenirii accidentelor de circulaţie produse pe fondul conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa alcoolului sau a substanţelor psihoactive. În urma controalelor efectuate, poliţiştii rutieri au aplicat 64 de sancţiuni contravenţionale şi au constatat 7 infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere”, anunţă poliţiştii.
 
Două dintre infracţiunile constatate au fost pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului, 2 - pentru conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere; 2 - pentru conducerea unui autovehicul cu permisul suspendat şi una - pentru participarea în calitate de conducător de vehicul la întreceri neautorizate pe drumurile publice.
 
De asemenea, au fost reţinute 17 permise de conducere: 6 pentru infracţiunile la regimul circulaţiei pe drumurile publice; 5 pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice (contravenţie), 3 pentru depăşirea vitezei legale, 3 pentru adoptarea unui comportat agresiv în conducerea vehiculului.
Totodată, au fost reţinute 4 certificate de înmatriculare pentru deficienţele tehnice constatate.
 
Coform poliţiştilor, un bărbat în vârstă de 47 de ani a fost depistat pe raza Sectorului 5, în timp ce conducea un autovehicul, el având 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat, un bărbat în vârstă de 25 de ani a fost depistat pe o stradă din Sectorul 5 în timp ce conducea un autovehicul în perioada de suspendare a exercitării dreptului de a conduce, iar un altul, în vârstă de 27 de ani, a condus un autovehicul pe o stradă din sectorul 1, în timp ce se afla sub influenţa substanţelor psihoactive.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.