Poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice au făcut, în ultima săptămână, 114 percheziţii şi au pus în aplicare 26 de mandate de aducere. Faţă de 31 de persoane au fost dispuse măsuri privative de libertate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astfel, în perioada 20 - 25 mai, sub coordonarea Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, poliţiştii au efectuat 114 percheziţii domiciliare şi au pus în aplicare 26 de mandate de aducere, în cadrul unor dosare penale ce vizează infracţiuni economice. 

În aceste dosare, au fost dispuse măsuri privative de libertate faţă de 31 de persoane, dintre care 18 au fost reţinute, iar 13 au fost plasate sub control judiciar.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

Au fost date 32 de amenzi în valoare de 89.500 de lei şi au fost confiscate bunuri în valoare de 53.940 de lei.

De asemenea, au fost aplicate sechestre pe bunuri mobile şi imobile în valoare totală de aproximativ 2.600.000 de lei.

S-a dispus indisponibilizarea în vederea confiscării a 928.987 de ţigarete, 163 de kilograme de tutun mărunţit, 248 de litri de alcool, 23.670 de lei, 11.775 de euro, 5 telefoane mobile cu cartelele aferente, 6 carduri de memorie, 2 dispozitive artizanale pentru confecţionat ţigarete şi 5 aparate pentru mărunţit materie vegetală, 145 de kilograme de legume, 10.397 de materiale pirotehnice şi un pistol cu aer comprimat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.