Poliţiştii au găsit, în ultima săptămână, 117 persoane date dispărute, între care 68 de minori, care au fost încredinţaţi familiilor sau internaţi în centre pentru minori. Alte 73 de persoane pe numele cărora existau mandate emise de instanţele de judecată au fost găsite de poliţişti, în aceeaşi perioadă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţia Română anunţă că, în perioada 9 - 15 decembrie, poliţiştii din întreaga ţară au depistat 117 persoane semnalate ca fiind dispărute, dintre care 68 de minori. Aceştia au fost încredinţaţi familiilor sau internaţi în centre pentru minori şi nu au fost victime ale vreunei infracţiuni.

De asemenea, au fost depistate 73 de persoane urmărite în temeiul legii. Dintre acestea, 52 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, 9 aveau mandate de arestare preventivă, 7 persoane aveau emise pe numele lor mandate europene de arestare, iar 5 aveau emise sentinţe de internare în unităţi medicale de specialitate.

Unul dintre cei găsiţi de poliţişti era un bărbat, în vârstă de 29 ani, din municipiul Bîrlad, care se sustrăgea de la executarea unui mandat european de arestare, emis de autorităţile din Italia, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de persoane.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.