Un poliţist din cadrul IPJ Călăraşi a fost sancţionat contravenţional după ce a parcat autospeciala Poliţiei pe un loc rezervat persoanelor cu dizabilităţi, în parcarea unui supermarket, iar fotografia a fost postată pe internet de un trecător.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţi ai IPJ Călăraşi au declarat pentru News.ro că poliţistul, care lucrează la secţia din localitatea Modelu, a fost sancţionat contravenţional cu 200 de lei pentru  că a parcat maşina pe locul special rezervat persoanelor cu handicap.

Agentul se afla în timpul serivciului, făcuse o deplasare cu autospeciala Poliţiei în municipiul Călăraşi, iar la întoarcere a mers să-şi cumpere ceva de mâncare de la la un supermarket şi a parcat pe locul inscripţionat cu semnul destinat persoanelor cu dizabilităţi.

Nu este prima dată când poliţiştii din Călăraşi se află în situaţia de a-şi cerceta  propriii colegi, un caz mult mai grav fiind cel de anul trecut, când doi poliţişti de la IPJ Călăraşi au violat o fată fugită dintr-un centru social, fiind condamnaţi la cinci ani de închisoare cu executare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.