Poliţia e Frontieră anunţă, sâmbătă seară, că Punctul de Trecere a Frontierei Rădăuţi-Prut, care era deschis doar în intervalul 08.00 - 20.00, este operaţional cu program permanent.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Începând din aceasta seara, Poliţia de Frontieră Română, de comun acord cu autorităţile de frontieră din Republica Moldova, a decis ca Punctul de Trecere a Frontierei Rădăuţi-Prut de la graniţa comună să fie deschis cu program permanent de 24 de ore”, a transmis, sâmbătă seară, Poliţia de Frontieră.  

Sursa citată a precizat că această măsură va contribui la fluidizarea traficului la graniţa cu R. Moldova si va permite efectuarea formalităţilor de frontieră pentru autoturisme si pasageri cu operativitate.  

”De asemenea, PTF Radauti-Prut poate prelua si fluidiza o parte a traficului de persoane si autoturisme din punctul de trecere a frontierei Siret-Porubne”, a mai transmis instituţia, precizând că, până astăzi, acest punct de trecere era deschis doar în intervalul orar 08-20. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.