Poliţia Română a avut, anul trecut, proiecte cu finanţare externă nerambursabilă de 200 milioane lei, care au fost folosiţi pentru achiziţii de echipamente, autovehicule şi ambarcaţiuni, pentru renovarea sediilor, dar şi pentru instruirea poliţiştilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În cursul anului 2016, prin structura de implementare a proiectelor, au fost gestionate proiecte şi parteneriate cu finanţare externă nerambursabilă, contribuind astfel la dezvoltarea capacităţii instituţionale a Poliţiei Române.

Astfel, au fost achiziţionate echipamente IT, videocamere, aparate foto, autovehicule, ambarcaţiuni şi alte bunuri necesare pentru îmbunătăţirea şi modernizarea activităţii Poliţiei Române.

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate

De asemenea, au fost renovate sedii ale posturilor de poliţie, centre de reţinere şi arest preventiv, birouri de lucru şi alte spaţii.

Totodată, a fost îmbunătăţit nivelul de pregătire al poliţiştilor români, prin organizarea de seminarii, sesiuni de pregătire, cursuri de formare de formatori, vizite de studiu, conferinţe internaţionale, elaborare şi multiplicare de manuale de bune practici, informează Poliţia Română.

Conform sursei citate, în anul 2016, au fost implementate 28 de proiecte, în valoare totală de 198.875.220 de lei, dintre care 9, în valoare de 22.741.940 de lei, au fost finalizate.

Astfel, la începutul anului 2016, erau în implementare proiecte în valoare totală de 62.593.990 de lei, iar la sfârşitul anului, ca urmare a activităţii desfăşurate de Unitatea de Implementare a Proiectelor, erau în implementare proiecte în valoare totală de 176.133280 de lei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.