PNL Sector 1 o acuză, miercuri, pe Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, că deşi legea prevede că trebuie să participe la dezbaterea bugetului în şedinţa de Consiliu Local, unde trebuie să-l prezinte şi explice, Clotilde Armand convoacă şedinţe peste şedinţe la care în mod ostentativ nu participă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Clotilde Armand continuă să sfideze legea şi locuitorii Sectorului 1 prin neaplicarea procedurilor legale privind votul pe bugetul Sectorului 1. Deşi legea prevede că primarul trebuie să participe la dezbaterea bugetului în şedinţa de Consiliu Local, unde trebuie să-l prezinte şi explice, Clotilde Armand convoacă şedinţe peste şedinţe la care în mod ostentativ nu participă”, spune PNL Sector 1. Liberalii afirmă că, ”în schimb, în loc să participe la şedinţa pe care tot dânsa a convocat-o azi, 15.03.2023 sau la cea din 10.03.2023, Clotilde Armand preferă să conducă primăria de pe Facebook, crezând că totul se rezolvă de la sine”. ”Cere 1,1 miliarde lei, însă nu se deranjează să explice transparent ce vrea să facă cu aceştia!”, mai spune organizaţia PNL Sector 1. PNL Sector 1 cere în mod imperios primarului Sectorului 1 să nu încalce legea, să participe la şedinţele Consiliului Local şi să justifice bugetul Sectorului 1 aşa cum îi cere legea!, se precizează în comunicat.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.