Comisarii Gărzii de Mediu din judeţul Mehedinţi au fost sesizaţi de poliţiştii de frontieră că pe Dunăre, în zona localităţii Ostrovul Corbului sunt pete de produs petrolier. Ajunţi la faţa locului, comisarii au concluzionat că acestea provin cel mai probabil de la o navă aflată în tranzit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În data de 02.02.2024, ora 9.30, GNM-CJ Mehedinţi a fost informată de către reprezentanţii Poliţiei de Frontieră Drobeta Turnu Severin, că, în zona localităţii Ostrovul Corbului, km fluvial 915, se observă mai multe pete de culoare închisă, posibil combustibil”, anunţă, vineri, Garda de Mediu Mehedinţi. 
 
Comisarii s-au deplasat imediat la locul indicat de colegii lor de la Poliţia de Frontieră.
 
”Petele de produs petrolier (ape de santină) provin probabil de la o navă aflată în tranzit. S-au prelevat probe de apă şi s-a acţionat cu material absorbant biodegradabil”, a mai precizat Garda de Mediu Mehedinţi.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.