Peste o sută de persoane au participat, marţi, la ora prânzului, la un flashmob în faţa sediului PSD Sibiu, marcând împlinirea a 24 de ore de la debutul protestului mut. Manifestanţii sunt decişi să protesteze în continuare şi-i cheamă alături de ei pe toţi cei nemulţumiţi de activitatea Guvernului şi de modul în care sunt modificate legile justiţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Peste o sută de persoane au participat, marţi, la ora 12.00, la un flashmob în faţa sediului organizaţiei judeţene a PSD Sibiu, aflat în centrul oraşului.

Manifestanţii au purtat pancarte cu mesajul ”Toţi pentru justiţie” şi bannere cu ”Vă vedem”, protestul fiind organizat de comunitatea Facebook ”Vă vedem din Sibiu”.

Pe durata acţiunii, protestatarii au ţinut telefoanele cu lanternele aprinse îndreptate către sediul partidului şi au bătut din picioare, fiind, de altfel, singurul zgomot făcut în cele 15 minute ale flashmob-ului.

Protestul mut de la Sibiu durează deja de 24 de ore, fiind cel mai lung protest de până acum.

Încă de luni, mai multe persoane stau în faţa clădirii şi sunt decise să continue protestul, nemulţumite de acţiunile Guvernului şi de modul în care se modifică legile justiţiei.

FOTO - Facebook
FOTO - Facebook

Aproximativ 30 de persoane au stat, pe toată durata nopţii la protest, bine îmbrăcate şi cu ceai cald.

Protestatarii îi cheamă alături pe toţi sibienii nemulţumiţi care doresc ”o justiţie independentă, nesubjugată politicului”.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.