Peate o sută de angajaţi de la Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice din Constanţa au declanşat luni, un protest spontan timp de mai multe ore, nemulţumiţi de faptul că noua lege a salarizării va determina scăderea salariilor angajaţilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Liderul Sed Lex Constanţa, Claudiu Anghel, a declarat corespondentului News.ro că angajaţi din mai multe sedii ale Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Constanţa au întrerupt lucrul pentru mai multe ore şi au declanşat un protest spontan.

Oamenii sunt nemulţumiţi că salariile lor ar urma să scadă după ce noua lege a salarizării ar intra în vigoare.

Claudiu Anghel a menţionat că peste o sută de angajaţi, de la mai multe sedii ale AJFP Constanţa, au început să protesteze, după ora 10.00, iar la ora transmiterii acestei ştiri cei mai mulţi dintre aceştia s-au întors deja la lucru.

Liderul Sed Lex nu ştie dacă protestul va continua şi în cursul zilei de marţi, precizând că acest lucru depinde de rezultatul discuţiilor care vor fi purtate la sediul Ministerului Finanţelor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.