Peste 500 de poliţişti vor acţiona în minivacanţa de Rusalii în judeţul Tulcea pentru a asigura ordinea şi siguranţa publică, oamenii legii urmând să monitorizeze zonele unde vor fi organizate evenimente religioase şi culturale, să crească numărul patrulelor în zonele aglomerate, iar poliţiştii de la Rutieră vor acţiona pentru evitarea blocajelor în trafic şi prevenirea accidentelor rutiere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat al IPJ Tulcea, în derularea acţiunilor din minivacanţa de Rusalii vor fi implicaţi peste 500 poliţişti de la structurile de ordine publică, investigaţii criminale, investigarea criminalităţii economice, acţiuni speciale, poliţie rutieră, arme, explozivi, substanţe periculoase.

În această perioadă, oamenii legii urmează să monitorizeze permanent zonele în care sunt organizate evenimente religioase şi culturale, pentru evitarea producerii oricăror incidente, dar şi pentru o intervenţie rapidă, dacă acestea vor avea loc şi va creşte numărul de patrule de ordine publică în zonele aglomerate, în vederea prevenirii şi combaterii infracţionalităţii stradale.

O altă măsură care va fi luată de către poliţiştii tulceni se referă la intensificarea activităţilor de prevenire şi combatere a infracţiunilor comise cu violenţă mai ales în zonele cu aflux de turişti, precum şi monitorizarea stărilor conflictuale.

De asemenea, poliţiştii de la Rutieră vor fi prezenţi pe principalele drumuri care tranzitează judeţul Tulcea, pentru fluidizarea circulaţiei, evitarea blocajelor şi prevenirea accidentelor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.