Peste 360 de pui au ajuns în adăposturile Autorităţii pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor Bucureşti, de la începutul anului, iar solicitările de la cetăţeni continuă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Peste 360 de pui au ajuns în adăposturile ASPA de la începutul anului, iar sesizările privind puii abandonaţi continuă să sosească. Este realitatea cu care colegii de la capturare se confruntă în fiecare zi în teren”, a transmis, luni seară, ASPA.

Instituţia apreciază că situaţia va continua, dacă cetăţenii nu înţeleg că animalele trebuie sterilizate.

”Din păcate, vom continua să ne lovim de această situaţie dacă cetăţenii nu îşi vor steriliza câinii, astfel prevenind apariţia puilor nedoriţi şi aruncarea lor la gunoi, pe câmp sau în alte locuri”, a mai transmis ASPA.

Instituţia continuă atât campania de informare a populaţiei cu privire la sterilizarea animalelor, cât şi campaniile de adopţii.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.