Peste 300 de blocuri din Sectoarele 2,3,5, şi 6 ale Capitalei rămân fără apă caldă până la sfârşitul lunii iunie. Pentru 20 de blocuri din sectorul 3, apa caldă va fi sistată până în 14 iulie, conform unui anunţ al Termoenergetica, potrivit căruia în aceste zone vor avea loc lucrări de înlocuire şi de reparaţii pe conductele din reţeaua primară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti (CMTEB) S.A. anunţă luni, că  se desfăşoară lucrări de înlocuire şi de reparaţii pe conductele din reţeaua primară, în sectoarele 2, 3, 5 şi 6 din Capitală. 

Vor fi efectuate următoarele intervenţii: 

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

1. Conducta Magistralei 1 Sud - DN 1000mm şi 800mm, în zona Bulevardelor Nicolae Grigorescu  şi Chişinău din Sectoarele 2 şi 3.

”Se vor executa toate operaţiunile necesare întregirii conductelor reţelei  primare de termoficare, intervenţiile fiind impuse de finalizarea unor lucrări de reabilitare a sistemului de  termoficare executate în cadrul Obiectivului 1 – Magistrala 1 Sud. Pentru aproximativ 200 de blocuri va fi  sistată furnizarea agentului termic pentru apă caldă până în data de 30 iunie 2023, ora 23.00. Vă reamintim  că anul de punere în funcţiune a conductei din această zonă este 1975, această porţiune de reţea având  aproape 50 de ani de funcţionare”, transmite compania.

2. Conducta DN 400mm, în zona intersecţiei străzilor Baba Novac cu Câmpia Libertăţii, din Sectorul  3, unde se vor înlocui aproximativ 150 de metri de ţeavă cu acelaşi diametru. Pentru aproximativ 20 de blocuri din această zonă va fi sistată furnizarea agentului termic pentru apă caldă până în data de 14 iulie  2023, ora 23.00.

”Vă reamintim că anul de punere în funcţiune a conductei din această zonă este 1964, această porţiune de reţea având aproape 60 de ani de funcţionare”, precizează Termoenergetica.

3. Conducta DN 200mm, în zona Şoselei Alexandria din Sectorul 5, unde se vor înlocui aproximativ  60 de metri de conductă cu acelaşi diametru. Pentru aproximativ 25 de blocuri din acest sector va fi sistată  furnizarea agentului termic pentru apă caldă până în data de 30 iunie 2023, ora 23.00. Anul de punere în  funcţiune a conductei din această zonă este 1987, această porţiune de reţea având peste 35 de ani de  funcţionare. 

4. Tronsonul de reţea - DN 400mm, ce face legătura cu conducta Magistralei 1 – 3 Vest DN  1000mm, între strada Sibiu şi Bulevardul 1 Mai din Sectorul 6. Pentru aproximativ 80 de blocuri din acest  sector va fi sistată furnizarea agentului termic pentru apă caldă până în data de 30 iunie 2023, ora 23.00. Anul de punere în funcţiune a conductei din această zonă este 1982, această porţiune de  reţea având peste 40 de ani de funcţionare. În cadrul acestui şantier vor fi înlocuite vane cu diametre de  200mm şi 400mm iar restul lucrărilor se vor face fără săpătură, pe gurile de vizitare a galeriei.

”Este important de subliniat că termenele lucrărilor sunt estimate înainte de deschiderea  şantierelor şi decopertarea galeriilor. Finalizarea lucrărilor depinde de complexitatea acestora, care este  în directă legătură cu starea de degradare a conductelor. Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica Bucureşti şi echipele de intervenţie lucrează  în regim permanent pentru soluţionarea problemelor apărute în teren. Se va lucra simultan în mai multe  puncte, astfel încât, pe măsura finalizării unor operaţiuni, punctele termice să fie repuse în funcţiune mai  repede decât termenul estimat. Clienţii au la dispoziţie informaţii prin mesajele preînregistrate la numărul de telefon 031.9442 sau  alte detalii la 0800.820.002, precum şi prin aplicaţia Termoalert”, menţionează Termoenergetica.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.