Peste 20 de tone de gunoi au fost scoase dintr-o gospădărie din Sectorul 2 care devenise un adevărat focar de infecţie. Costurile pentru igienizare vor fi imputate proprietarilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am curăţat şi igienizat o altă locuinţă privată devenită groapă de gunoi la noi în sector. S-a muncit din greu la strângerea gunoiului, atât din curte, cât şi din casă. Remorci întregi de deşeuri au fost încărcate până am scos la lumină acest loc insalubru, iar imaginile vorbesc de la sine”, au scris, marţi, reprezentanţii Primăriei Sector 2, într-o postare pe Facebook.

Aceştia au precizat că operaţiunea de curăţenie a fost posibilă doar după ce s-au parcurs toţi paşii juridici necesari pentru obţinerea ordonanţei preşedinţiale.

”Este o proceduă complexă, pe care o urmăm în toate cazurile de acest gen, când proprietarii nu sunt cooperanţi şi refuză vehement igienizarea locuinţei lor”, au mai transmis reprezentanţii Primăriei Sector 2.

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, a anunţat că va imputa proprietarilor cheltuielile de igienizare.

“Încă un focar de infecţie de pe proprietate privată lichidat. Deşi procedura legală prin care putem intra şi curăţa în curţile transformate de proprietari în gropi de gunoi e complicată, ne-am ţinut de treabă. Vom eradica toate aceste focare de infecţie pe care le avem în evidenţă. Şi ca să fie clar, toate costurile aferente igienizării vor fi imputate proprietarilor. Nu plătim servicii de curăţenie «la domiciliu» din bani publici”, a transmis primarul.

Acesta anunţă că din curtea şi locuinţa igienizate au fost scoase peste 20 de tone de gunoi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.