Peste 150 de români au fost, în această vară, victime ale furturilor de autoturisme, înşelăciunilor, tamponărilor auto sau distrugerilor în vacanţele lor pe litoralul Bulgariei, anunţă Poliţia Română.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un număr de 153 de români au fost, în această vară, victime ale unor furturi de autoturisme, înşelăciuni, tamponări auto, furturi sau distrugeri, în timpul vacanţelor pe care şi le-au petrecut în patru staţiuni de pe litoralul Bulgariei: Albena, Nessebar/SunnyBeach, Nisipurile de Aur şi Balcic, potrivit IGPR.

Timp de două luni, poliţiştii români au acordat sprijin şi au consiliat peste 4.700 de români, care şi-au petrecut vacanţa pe litoralul Bulgariei.

În perioada 1 iulie - 31 august 2016, 16 poliţişti români, vorbitori de bulgară, au făcut parte din patrule comune cu poliţişti bulgari, în staţiunile menţionate. 

Misiunile s-au desfăşurat în două serii, a câte opt poliţişti, în perioada 30 iunie - 31 iulie, respectiv 1- 31 august, în fiecare dintre cele patru staţiuni patrulând câte doi poliţişti români.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.