Poliţia Română a transmis că, în cadrul acţiunii Blocada de luni, au fost organizate 434 de filtre, în cadrul activităţilor desfăşurate, fiind verificate 5.769 de autovehicule şi legitimate 8.987 de persoane. Au fost reţinute 127 de permise de conducere, dintre care 38 pentru alcool şi 25 pentru viteză. Totodată, au fost retrase 84 de certificate de înmatriculare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Luni, în cadrul acţiunii BLOCADA, organizată din dispoziţia conducerii Ministerului Afacerilor Interne, pentru prevenirea/combaterea unor situaţii de risc şi menţinerea unui climat optim de ordine şi siguranţă publică, dispozitivele curente au fost suplimentate. Astfel, la nivel naţional, peste 3.500 de poliţişti şi jandarmi au acţionat, în sistem integrat, pentru asigurarea unui climat de ordine publică, prevenirea faptelor cu violenţă, prevenirea traficului şi consumului de droguri, precum şi pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră”, arată comunicatul de presă al Poliţiei Române.

Au fost organizate 434 de filtre, în cadrul activităţilor desfăşurate, fiind verificate 5.769 de autovehicule şi legitimate 8.987 de persoane.

Acţiunile pentru prevenirea accidentelor de circulaţie şi creşterea siguranţei în trafic au continuat, fiind efectuate 3.332 de testări cu dispozitive etilotest/alcooltest şi 113 cu aparatul din dotare, pentru depistarea conducătorilor aflaţi sub influenţa substanţelor psihoactive, mai spune sursa citată.

De asemenea, în cadrul acţiunii Blocada, poliţiştii au constatat 37 de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice, dintre care 21 de conducere sub influenţa alcoolului. Au fost reţinute 127 de permise de conducere, dintre care 38 pentru alcool şi 25 pentru viteză. Totodată, au fost retrase 84 de certificate de înmatriculare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.