Peste 120 de salvamari vor supraveghea plajele din Mamaia şi Constanţa, începând din 1 iunie, ei având la dispoziţie 29 de foişoare şi şapte puncte de prim-ajutor. Salvamarii au în dotare ambarcaţiuni rapide şi ski-jeturi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Primăria Constanţa a anunţat, vineri, că din 1 iunie peste 120 de salvamari vor veghea plajele din Mamaia şi Constanţa.  

"Salvatorii au la dispoziţie 29 de foişoare şi 7 puncte de prim-ajutor, pentru ca turiştii şi constănţenii să fie în siguranţă atunci când merg la plajă. Salvamarii au în dotare ambarcaţiuni rapide şi ski-jeturi pentru intervenţii urgente. Vă reamintim că puteţi intra în apa mării doar dacă la foişoarele savamarilor este afişat steagul jumătate galben jumătate roşu”, au precizat reprezentanţii Primăriei Constanţa.

Sursa citată menţionează că în cazul în care este ridicat steagul galben, atunci înotul este permis doar celor foarte experimentaţi, însă arborarea steagului roşu la foişor înseamnă că înotul este strict interzis.

Salvamarii vor fi prezenţi pe plajele din Constanţa şi Mamaia pe întreaga durată a sezonului estival, zilnic, între orele 8.30 - 19.30.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.