Peste 10.000 de oameni se află, la ora transmiterii acestei ştiri, în Piaţa Sfatului, din municipiul Braşov. Pe clădirile din Piaţa Sfatului, unde se află şi sediul PSD, au fost proiectate mesaje în care au cerut demisia Guvernului, iar oamenii au cântat Imnul Naţional.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După marşul pe străzile oraşului la care au participat aproape 9.000 de oameni, protestatarii au venit în Piaţa Sfatului, unde erau deja aşteptaţi de alţi manifestanţi, numărul protestatarilor depăşind, în prezent, 10.000 de persoane.

Pe mesajele clădirilor din Piaţa Sfatului, unde se află şi sediul PSD, au fost proiectate două mesaje: "Demisia" şi "Continuăm până plecaţi". La ora 21.00, braşovenii au cântat Imnul Naţional şi au aprins la unison lanternele de la telefoanele mobile. Apoi au continuat să strige: „Nu vrem să fim o naţie de hoţi“, „PSD Ciuma Roşie“ sau pur şi simplu „Hoţii, Hoţii“. Protestul din Piaţa Sfatului a durat aproximativ o oră.

La ora transmirii acestei ştiri, manifestanţi au început să plece spre casele lor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.