Poliţiştii din Bucureşti fac, miercuri, percheziţii în Bucureşti în judeţul Constanţa la persoane suspectate că sunau şi cereau bani în numele unor bolnavi de coronavirus sau pretinzând că sunt rude bolnave.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Astăzi, 07.10.2020, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 7 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2  pune în aplicare 3 mandate de  percheziţie domiciliară, în municipiul Bucureşti şi în judeţul Constanţa, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune şi respectiv tentativă la înşelăciune (sub forma a două acte materiale consumate şi 43 de tentative), cu prejudiciul de peste 100.000 de lei”, a transmis, miercuri, Poliţia Capitalei.

Potrivit sursei citate, sunt puse în aplicare mai multe mandate de aducere, inclusiv pe numele unor persoane aflate în executarea unor pedepse cu închisoarea.

Audierile vor fi efectuate la sediul Secţiei 7 Poliţie.

Surse juridiciare au precizat că este vorba despre un dosar în care mai multe persoane sunau şi cereau bani în numele unor bolnavi de Covid sau pretind în convorbirea telefonică că sunt rude bolnave.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.