Procurorii DNA fac, marţi, percheziţii la Ministerul de Finanţe, iar reprezentanţii instituţiei au transmis că aşteaptă mai multe informaţii oficiale pentru a dispune ”măsurile imediate de izolare a situaţiei şi de înlăturare a oricărui risc de vulnerabilizare a activităţii instituţiei”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ministerul de Finanţe îşi reafirmă angajamentul pentru transparenţă, statul de drept şi lupta împotriva corupţiei. Aşteptăm mai multe informaţii oficiale pentru a dispune măsurile imediate de izolare a situaţiei şi de înlăturare a oricărui risc de vulnerabilizare a activităţii instituţiei”, a transmis, marţi, Ministerul Finanţelor, în legătură cu percheziţiile procurorilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie la sediul instituţiei.

Reprezentanţii ministerului au dat asigurări că activitatea instituţiei nu este afectată în niciun fel de această situaţie.

”În paralel, vom lua toate măsurile interne necesare pentru a asigura că această situaţie este gestionată în conformitate cu standardele etice şi legale. Suntem deplin angajaţi să promovăm integritatea şi etica în toate aspectele activităţii noastre, iar orice încălcare a acestor principii va fi tratată cu maximă seriozitate”, au arătat aceştia.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.