Sute de voluntari, printre care şi elevi de la Şcoala Militară de Maiştri Militari a Forţelor Navale, au participat în acest week-end la o acţiune de ecologizare a plajelor din Constanţa, Mamaia, Mangalia şi Saturn, de unde au adunat, în doar o zi, patru maşini cu deşeuri reciclabile şi gunoi,

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Conform datelor făcute publice duminică după amiază de Ministerul Mediului, la acţiunea de ecologizare a plajelor organizată de Ziua Internaţională a Mediului şi de Ziua Apelor Române au participat peste 350 de voluntari, inclusiv elevi de la Şcoala Militară de Maiştri Militari a Forţelor Navale. 
„Pe 5 iunie s-au colectat 4 masini de gunoi şi deşeuri reciclabile de pe plajele din Constanţa, Mamaia, Mangalia şi Saturn. Azi, 6 iunie, şcolile din Mangalia participante în proiect s-au reîntâlnit pe plajă pentru acţiuni de colectare a deşeurilor şi activităţi educative şi distractive. Alături de CSR Nest, MMAP şi ceilalţi parteneri - Apele Romane Dobrogea-Litoral, Forţele Navale Române, şcolile din Constanţa şi Mangalia, companii private - copiii, profesorii şi părinţii au arătat ca plaja nu este un loc potrivit pentru abandonat gunoaie”, a transmis Ministerul Mediului pe pagina de Facebook a instituţiei.
Sâmbătă, de Ziua Mediului, ministrul Tánczos Barna a participat la o acţiune de ecologizare a unui lac de acumulare din judeţul Braşov, unde a fost pusă în funcţiune o ambarcaţiune electrică destinată colectării deşeurile din ape.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.