Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, PF Daniel, a transmis, joi, un mesaj cu ocazia Crăciunului, în care face apel la ”iubire smerită şi darnică”, faţă de cei singuri, bolnavi şi aflaţi în suferinţă. ”Crăciunul ne cheamă să arătăm o atenţie deosebită copiilor ai căror părinţi sunt plecaţi la muncă în străinătate, cu speranţa că vor reveni în România”, a transmis PF Daniel.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

PF Daniel a transmis, joi, un mesaj cu ocazia sărbătorilor, în care afirmă că ”sărbătoarea Naşterii Domnului Isus Hristos sau Crăciunul ne vesteşte iubirea smerită şi darnică a lui Dumnezeu Tatăl care a trimis în lume pe Fiul Său”.  

”Sărbătoarea Crăciunului ne cheamă pe toţi să fim darnici, precum magii de odinioară, să arătăm în jurul nostru iubire smerită şi darnică, să oferim daruri copiilor, dar şi bătrânilor, bolnavilor, săracilor şi celor singuri, îndoliaţi şi întristaţi. Fiind în mod deosebit sărbătoarea familiei, Crăciunul ne cheamă să arătăm o atenţie deosebită copiilor ai căror părinţi sunt plecaţi la muncă în străinătate, cu speranţa că vor reveni în România”, a transmis PF Daniel.  

Acesta a urat tuturor românilor ”Sărbători fericite” şi ”La munţi ani”.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.