Parcarea subterană a stadionului Cluj Arena va avea de un nou sistem de parcaj, care va putea citi automat numerele de înmatriculare, Consiliul Judeţean Cluj a iniţiind procedura de achiziţie publică ce vizează cumpărarea şi montarea unui nou sistem de administrare a parcării, contract estimat de 980.000 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Consiliul Judeţean Cluj a iniţiat o procedură de achiziţie publică ce vizează cumpărarea şi montarea unui nou sistem de administrare a parcării subterane din cadrul stadionului Cluj Arena. Cu o valoare estimată de cca. 980.000 de lei, noul sistem integrat de parcare va beneficia de o tehnologie care va permite citirea automată a numerelor de înmatriculare, dar şi eliberarea de tichete imprimate cu coduri de bare pentru vizitatorii de scurtă durată, respectiv carduri de proximitate pentru abonaţi. Plăţile vor putea fi efectuate inclusiv prin card contactless sau telefon cu NFC”, transmite CJ Cluj.

„Noul sistem de parcare va fi unul ultramodern şi va rezolva definitiv problemele pe care unii dintre utilizatori le întâmpinau în momentul efectuării plăţii la automatele existente. De la construcţia noului stadion, din 2011, actualul sistem a funcţionat continuu, fără întreruperi, motiv pentru care acesta a ajuns la un grad ridicat de uzură fizică. În plus, din cauza vechimii, acesta nu a mai putut fi upgradat cu noile tehnologii de plată existente acum pe piaţă",  a declarat Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj

Operatorii economici pot depune ofertele până în data de 15 iulie, ora 15, iar riteriul de atribuire este „preţul cel mai scăzut".

Parcarea subterană a Cluj Arena are 303 locuri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.