Palatul Cotroceni va fi iluminat în portocaliu, marţi seară, începând cu ora 19.00, în cadrul campaniei ”We stand up for women! Orange the world to stop violence against women”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În perioada 25 noiembrie – 10 decembrie se desfăşoară iniţiativa europeană ”We stand up for women!”, demarată de Federaţia Europeană a Soroptimist International în cadrul campaniei mondiale a Organizaţiei Naţiunilor Unite ”Orange the world to stop violence against women”, care promovează eliminarea şi diminuarea violenţei împotriva fetelor şi femeilor.

”Administraţia Prezidenţială marchează această iniţiativă la data de 10 decembrie a.c., cu prilejul Zilei Drepturilor Omului. Astfel, în semn de solidaritate cu această campanie de activism civic, implementată în ţara noastră de către Uniunea Soroptimist Internaţional România (USIR), Palatul Cotroceni va fi iluminat în portocaliu, marţi, 10 decembrie a.c., începând cu ora 19:00”, a transmis, marţi, Administraţia Prezidenţială, într-un comunicat de presă.

Sursa citată a precizat că Administraţia Prezidenţială se alătură celorlalte instituţii emblematice din întreaga lume care au fost iluminate în această perioadă în portocaliu, cu scopul de a creşte gradul de conştientizare şi informare în rândul publicului larg asupra fenomenului de violenţă împotriva femeilor şi a urgenţei diminuării acestuia.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.