Campania „Mi-e poftă să fac bine” a adus şi anul acesta la McDonald’s persoane publice, parteneri, angajaţi şi clienţi care au devenit pentru câteva ore purtători ai mesajului ”Mi-e poftă să fac bine” pentru a susţine Fundaţia pentru Copii Ronald McDonald.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cel mai important eveniment din cadrul campaniei, McHappy Day, a avut loc astăzi la restaurantul McDonald’s Unirii din Bucureşti. Pentru prima dată, evenimentul a ajuns şi în Timişoara pe 15 noiembrie, la restaurantul McDonald’s Stadion.

În 18 ani de când activează în România, Fundaţia pentru Copii Ronald McDonald a sprijinit peste 15.000 de familii în cele două „Case departe de casă” din Bucureşti şi Timişoara. Părinţii nu plătesc cazarea şi pot fi aproape de copii, pentru a le oferi toată susţinerea şi dragostea lor.

Campania „Mi-e poftă să fac bine” are ca scop principal strângerea de fonduri pentru susţinerea activităţii Fundaţiei Ronald McDonald în România şi pentru construirea celei de-a treia case Ronald McDonald.

McHappy Day este cel mai mare eveniment anual al Fundaţiei pentru copii Ronald McDonald. Persoane publice, parteneri, angajaţi şi prieteni ai McDonald’s devin pentru o zi purtători ai mesajului ”Mi-e poftă să fac bine” pentru a susţine cauza Fundaţiei pentru Copii Ronald McDonald. Nicolai Tand, Diana Munteanu, Amna, Diana Bart sau Amalia Năstase se numără printre vedetele care au ales anul acesta să fie alături de Fundaţia Ronald McDonald şi de familiile găzduite în cele două „Case departe de casă”.

În cadrul campaniei ”Mi-e poftă să fac bine!” desfăşurată în perioada 14 – 20 noiembrie, McDonald’s donează Fundaţiei Ronald McDonald câte un leu din preţul fiecărui Big Mac sau McChicken (sandviş sau meniu) vândut. De asemenea, în cadrul campaniei, în fiecare dintre cele 68 restaurante McDonald’s din ţară, clienţii, angajaţii şi partenerii companiei sunt încurajaţi să doneze pentru cauza din acest an a Fundaţiei în cutiile de donaţii de la casele de marcat.

Despre Fundaţia pentru Copii Ronald McDonald

Fundaţia pentru Copii Ronald McDonald a fost înfiinţată în 1998 şi este principalul donator pentru cele două case Ronald McDonald din Timişoara şi din Bucureşti care găzduiesc familiile copiilor spitalizaţi pe durata tratamentelor medicale îndelungate. În total, peste 15,000 de familii au fost primite în aceste “Case departe de casă”. McHappy Day este cel mai mare eveniment anual caritabil pe care McDonald’s îl organizează în vederea strângerii de fonduri pentru Fundaţia pentru Copii Ronald McDonald.

De asemenea, începând cu anul 2013 Fundaţia este coordonată de un consiliu onorific, din care fac parte:

Prof. Univ. Dr. Dan Mircea Enescu, directorul spitalului de copii Grigore Alexandrescu

Prof. Univ. Dr. Mărgit Şerban, directorul secţiei de hemato-oncologie a spitalului de copii Louis Ţurcanu

Dr. Alin Popescu, Medic specialist de medicină sportivă

Dna. Amalia Nastase, Founder & CEO Amalia Năstase Communications

Dl. Daniel Boaje, director general al McDonald’s România
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.