Organizaţia Patronală Mamaia – Constanţa (OPMC) a anunţat că gradul de ocupare în Mamaia, în minivacanţa de Rusalii, a fost de peste 70%, la cele mai multe unităţi de cazare, fiind hoteluri care au ajuns la 95% grad de ocupare în perioada respectivă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Organizaţia Patronală Mamaia – Constanţa a transmis, joi, printr-un comunicat, că staţiunea Mamaia a fost aproape plină în minivacanţa de 1 iunie şi Rusalii, iar potrivit hotelierilor care sunt membri ai OPMC, gradul de ocupare în majoritatea unităţilor de cazare a fost cuprins între 70% şi 95%, dar au existat şi câteva hoteluri în care rezervările nu au depăşit 55%.
 
”În staţiunea Mamaia, acest sezon estival va fi mult mai bun decât cel precedent, în principal, datorită scăderii valorii taxei de parcare. În minivacanţa de la începutul lunii iunie, românii au fost atraşi atât de ofertele bune hotelurilor din Mamaia, cât şi de vremea frumoasă. Ei au preferat să mănânce la restaurantele din unităţile de cazare, unde preţurile produselor alimentare sunt aproape la fel ca anul trecut şi multe hoteluri le oferă turiştilor pachete de vacanţă cu demipensiune. Până la această dată, numărul rezervărilor pentru vara 2023 a crescut cu aproximativ 20% comparativ cu anul 2022. Este foarte probabil ca această creştere să ajungă la peste 50% faţă de sezonul estival precedent, deoarece românii preferă să facă rezervări last-minute. Mai mult decât atât, unii turişti sună să facă rezervare, abia când sunt pe autostradă sau chiar pe B-dul Mamaia”, a declarat preşedintele  Organizaţiei Patronale Mamaia – Constanţa, Nicolae Bucovală.
 
Organizaţia Patronală Mamaia Constanţa a prezentat gradl de ocupare în minivacanţa din perioada 1 – 5 iunie, la câteva dintre hotelurile ai căror administratori sunt membri ai OPMC: Hotel Hotel Iaki – 95%, Hotel Aurora – 95%, Hotel Tomis – 85%, Hotel Savoy – 91%, Delta – 80%, Hotel Dunărea – 50%, Hotel Picadilly – 75%, Hotel Astoria – 85%, Hotel Zenith – 72%, Hotel Parc – 55%.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.