Operatorul depozitului de deşeuri din Costineşti a fost amendat de Garda de Mediu Constanţa cu 40.000 de lei deoarece nu toate deşeurile erau supuse operaţiunilor de tratare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
“Operatorul depozitului de deşeuri din Costineşti a fost amendat cu 40.000 lei pentru încălcarea prevederilor OG 2/2021 privind depozitarea deşeurilor. La controlul planificat efectuat de comisarii Gărzii de Mediu Constanţa s-a constatat că nu toate deşeurile intrate în depozit sunt supuse operaţiunilor de tratare în instalaţiile de pe amplasament”, au transmis reprezentanţii Gărzii de Mediu Constanţa.
 
Ei au explicat că “deşeuri municipale amestecate, deşeuri biodegrdabile şi reciclabile au fost descărcate direct în alveola activă, în vederea eliminării prin depozitare, inainte de a fi dirijate către instalaţiile de sortare, tratare mecano-biologică şi compostare în scopul separării elementelor reciclabile de componentele organice ale deşeurilor”.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.