Un tânăr de 21 de ani a murit sâmbătă, după ce maşina în care se afla s-a răsturnat lângă un contracanal din judeţul Olt, iar victima a fost scoasă din apă de scafandri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Olt a anunţat că poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe DJ 642, între localităţile Tia Mare şi Cilieni, a avut loc un eveniment rutier.

„Din primele verificări, poliţiştii au constatat faptul că un tânăr de 24 de ani, din municipiul Deva, judeţul Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Judeţean 642, din cauze ce urmează a fi stabilite, s-a răsturnat în afara părţii carosabile, oprindu-se în proximitatea unui contracanal al râului Olt.

În urma evenimentului rutier, un tânăr de 24 de ani, din comuna Vădăstriţa, pasager în autoturism, a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul orăşenesc Corabia, iar un tânăr de 21 de ani, din aceeaşi localitate, pasager în acelaşi autoturism, a fost găsit decedat în contracanal de către scafandrii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt”, a transmis IPJ Olt.

Conducătorul auto a fost testat atât cu aparatul etilotest, cât şi cu aparatul drugtest, rezultatele fiind negative.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Olt a menţionat că în zona unde a fost găsit tânărul, apa avea trei metri adâncime, vizibilitatea era redusă, lăţimea contracanalului fiind de circa zece metri.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. Ei au deschis un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi ucidere din culpă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.