Traficul a fost oprit marţi dimineaţă, pe drumul naţional 65 (E574) Slatina - Piteşti, în judeţul Olt, în zona localităţii Coloneşti, după ce un camion a derapat din cauza zăpezii şi a blocat şoseaua.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Centrului Infotrafic, circulaţia rutieră pe DN 65 (E574) Slatina - Piteşti, în zona localităţii Coloneşti din judeţul Olt, a fost reluată în jurul orei 7.00. Un camion derapase din cauza zăpezii depuse pe asfalt şi bloca traficul, dar autovehiculul a fost luat din zonă.

Probleme au fost şi pe DN 6 (E70) Caracal - Roşiorii de Vede, tot în judeţul Olt, în zona localităţii Mihăeşti, unde traficul a fost întrerupt temporar din caua a două camioane care nu au mai putut înainta în rampă.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Totodată, pe Autostrada A1, pe sensul de mers Piteşti - Bucureşti, un autotren a derapat la kilometrul 100+500, rămânând imobilizat pe banda de urgenţă şi parţial pe prima bandă, potrivit Infotrafic. Zona a fost semnalizată, urmând ca TIR-ul să fie tractat.

Admnistraţia Naţională de Meteorologie a emis, marţi dimineaţă, atenţionări cod galben de vânt şi ninsoare, pentru mai multe judeţe, valabile câteva ore.

Totodată, este în vigoare şi o informare meteo de ploi, ninsori şi vânt puternic în centrul, sudul şi estul ţării, până marţi după-amiază, iar în noaptea de marţi spre miercuri, temperaturile în aproape toată ţara vor scădea sub minus zece grade.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.