O parcare subterană din Oradea a fost inundată, după ce un bărbat a declanşat alarma de incendiu şi au pornit automat instalaţiile de stingere. Primăria Oradea a făcut plângere pentru distrugere, iar autorul faptei este căutat de poliţişti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Primăria Oradea a transmis, printr-un comunicat de presă, că în noaptea de 5 spre 6 noiembrie, în jurul orei 01.00, un bărbat, încă neidentificat, a declanşat alarma de incendiu din incinta parcării subterane de pe strada Independenţei, gest care a dus la pornirea automată a instalaţiilor de stingere. 
 
“Acest lucru a dus la stropirea cu apă a parcării la fiecare nivel, golind rezervorul de apă. Totodată, s-au pornit pompele care au reumplut bazinul cu aproximativ 60 mc de apă. Toată întâmplarea a fost surprinsă de camerele de supraveghere din interiorul parcării”, a anunţat, luni, Primăria Oradea.
 
Municipalitatea a depus o plângere la Poliţia Municipiului Oradea pentru distrugere, iar după identificarea făptaşului, municipalitatea va demara demersurile legale pentru recuperarea prejudiciului cauzat. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.