O pană de curent a afectat sâmbătă dimineaţă cartierele Obor, Fundeni şi localităţile Afumaţi şi Otopeni, conform Transelectrica această situaţie fiind produsă de deteriorarea unui echipament de înaltă tensiune.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sâmbătă, 21 octombrie 2017, la ora 4.32, a avut loc o avarie în staţia electrică 220 / 110 /10 kV Fundeni, generată de deteriorarea unui echipament de înaltă tensiune (reductor de curent de 110 kV), în urma căruia cartierele bucureştene Obor şi Fundeni, precum şi o parte din localităţile Otopeni, Afumaţi şi Fundeni au rămas nealimentate cu energie electrică pentru un interval de la 3 până la 20 de minute", anunţă Transelectrica.

Potrivit companiei, echipele de intervenţie "au acţionat în cel mai scurt timp, astfel încât toţi consumatorii afectaţi de incidentul din staţia Fundeni au fost realimentaţi integral până cel târziu la ora 4.52".

De asemenea, s-a intervenit pentru înlocuirea echipamentului deteriorat.

"Staţia electrică 220/110 / 10 kV Fundeni este o staţie importantă în cadrul reţelei electrice de transport, care asigură alimentarea zonei de nord-est a Capitalei. Staţia a fost retehnologizată în perioada mai 2005 - iulie 2007, cu o investiţie de circa 22 de milioane de euro", precizează Transelectrica.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.