Guvernul a lansat o nouă platformă online cu informaţii despre epidemia de coronavirus din România, DateLaZi (datelazi.ro), componentă a proiectului stirioficiale.ro. Datelazi.ro prezintă infografii actualizate periodic pe baza datelor furnizate de autorităţi

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Guvernul României, prin Autoritatea pentru Digitalizarea României şi organizaţia neguvernamentală Code for Romania, a lansat o nouă platformă online din ecosistemul de combatere a efectelor COVID-19, DateLaZi (datelazi.ro), componentă a proiectului stirioficiale.ro”, anunţă Grupul de Comunicare Strategică.
 
Conform sursei citate, informaţiile publicate pe datelazi.ro reprezintă o sursă oficială de informare pentru public şi reprezentanţii media şi face referire la situaţia în desfăşurare determinată de răspândirea infecţiei cu coronavirus (COVID-19).
 
Datelazi.ro prezintă infografii actualizate periodic pe baza datelor furnizate de autorităţile competente. Acest proiect este realizat pro-bono de Code for Romania în parteneriat cu Guvernul României prin Autoritatea pentru Digitalizarea României. 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.