O infirmieră de la Spitalul "Sfântul Spiridon" din Iaşi este cercetată disciplinar şi riscă să-şi piardă locul de muncă, după ce a fost prinsă băută la serviciu. Femeia a avut o concentraţie de 3,43 mg/l alcool pur în aerul exiprat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit conducerii Spitalului "Sfântul Spiridon", nu a fost prima dată când infirmiera se prezenta la serviciu după ce consumase alcool, însă de această dată colegii au decis să-şi anunţe şefii, întrucât femeia abia se ţinea pe picioare.

Managerul spitalului ieşean, Ioan Bârliba, a declarat că în momentul în care a primit sesizarea se afla în unitate şi că a decis împreună cu un alt director să meargă la secţia de diabet, unde lucra femeia.

"Doamna avea manifestări specifice unui om care a consumat alcool. Am avut o discuţie scurtă cu ea, apoi am mers spre UPU, unde i s-a luat alcoolemia. Am rămas surprins văzând rezultatul. Pentru că era seara, iar angajata locuia într-o localitate de lângă Iaşi, nu am lăsat-o să plece acasă. A rămas sub supravegherea medicului de gardă", a afirmat managerul Ioan Bârliba.

Conducerea unităţii medicale din Iaşi a deschis o anchetă disciplinară în cazul infirmierei, aceasta riscând să fie concediată.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.