O firmă care realizează lucrări de demolare în municipiul Constanţa a fost amendată cu 100.000 de lei de Garda de Mediu pentru că nu a luat măsuri ca praful să nu se răspândească în zonă. Firma nu se afla la prima abatere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Garda de Mediu Constanţa a anunţat vineri, că societatea care realizează lucrări de desfiinţare/demolare în zona de sub podul IPMC, bulevardul I.C. Bratianu din municipiul Constanţa a fost verificată de mai multe ori de comisarii instituţiei. 
“La sfârşitul lunii mai a fost aplicată sancţiune contravenţională în valoare de 15.000 lei pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 104/2011 privind calitatea aerului înconjurător şi s-au stabilit măsuri pentru conformare cu prevederile legale în domeniul protecţiei mediului”, a transmis Garda de Mediu. 
Sursa citată a menţionat că a avut loc o nouă verificare, iar firma respectivă a fost amendată cu 100.000 de lei pentru că nu a îndeplinit măsurile stabilite la controlul anterior.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.