O femeie de 34 de ani a murit după ce a căzut de la etajul trei al spitalului din Medgidia. Ea născuse în urmă cu două zile în unitatea medicală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au anunţat că poliţiştii din Medgidia au fost sesizaţi joi seară, cu privire la faptul că o persoană a căzut de la etajul trei al Spitalului Municipal Medgidia. 
“Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind identificată o femeie, de 34 de ani, asupra căreia se efectuau manevre de resuscitare. Ulterior, aceasta a fost declarată decedată”, au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa. 
Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs acest eveniment. 
Conform unor surse judiciare, femeia s-ar fi aflat în depresie. Ea născuse în urmă cu două zile la spitalul din Medgidia.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.